15 Декември, 2017 13:06 4 466 3

Първи тунинг на Mercedes X-Klasse

  • mercedes-benz-
  • x-klasse-
  • prior design
Първи тунинг на Mercedes X-Klasse - 1

Германското тунинг ателие Prior Design стана първото, което предложи доработка на новия пикап на Mercedes-Benz. Въпреки че тунингът не е пълен и двигателят остава непроменен, то доработките определено предизвикват интерес сред автомобилните фенове.

Промените на Prior Design са само оптични, но са две - спортна и всъдеходна. В първия случай автомобилът е "преобут" в ковани лети джанти и нископрофилни гуми, а така също е снабден и с нова предна броня с интегрирани LED светлини и с по-големи въздухозаборници.

Първи тунинг на Mercedes X-Klasse

Във втория случай подходът е коренно противоположен. Автомобилът разполага с офроуд гуми, а бронята е груба и явно пригодена за тежки пресечени местности. И с двете доработки пикапът изглежда доста по-изразително в сравнение със стоковата версия. Германските тунинг специалисти преоборудват и салона на X-Klasse.

Там вече е налична кожена тапицерия на креслата и на арматурното табло, гарнирана с елементи от алкантара. За последното трябва да се доверим само на думите на специалистите от Prior Design, защото към момента не са предоставили интериорни снимки от новия си проект.

Първи тунинг на Mercedes X-Klasse


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джентълменът русофил

    4 8 Отговор
    Много грозно, помислих го за Дачия първоначално, защото задницата първо ми се наби на очи. Но нормално за Мерцедес да правят нескопостни дизайни на товарни ванове и пикапи. Но това не е най-лошият дизайн. Мерцедес Ситан все още държи класацията.
  • 2 Ловеца на поршета

    3 1 Отговор
    Браво!!!
    Собственика на тва нещо освен бидона с джибрите вече ще може да качи отзад и некоя друга овца.
  • 3 papur

    0 1 Отговор
    Това си е чист VW Мушмурок.Иначе прилича на вседеход ама не е