Отидете към основна версия

45 036 89

Трудна за обслужване кола, която си заслужава

  • audi-
  • s4

В повечето случаи при покупката на автомобил, човек разсъждава трезво и не се хвърля на първата харесала му кола. Има и случаи обаче, които съвсем не са малко, когато човек решава със сърцето си.

Много пъти, след подобни необмислени и спонтанни решения, хората съжаляват горчиво, но има и коли, които макар и трудни и скъпи за поддръжка си струват и парите, и последващите главоболия по сервизите.

Повечето подобни возила са с италиански произход, но има и един германски автомобил, който е скъп, доста труден за обслужване, но въпреки това си заслужава усилията. Става дума за Audi S4.

Когато Audi стартират продажбите на S4, много бързо биват застигнати от недоволни собственици, които не без основание се оплакват, че трябва да платят 31 часа труд в оторизиран сервиз за смяната на ангренажния ремък.

Това са 4 работни дни на един механик, през които той трябва да разглоби предницата и половината двигател. През 2004 г., Audi решават да заменят ремъка на S4 с ангренажна верига, като идеята е тя да не се обслужва през целия живот на двигателя.

Реалността обаче изисква нейното обслужване и дори подмяна, но за сметка на това тя отново е съвсем близо до преградата на пътническия салон, което означава, както може би се досещате, само едно - познатото разглобяване на цялата предница.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини