Отидете към основна версия

19 982 31

Петметровият всъдеход на BMW е вече на конвейера

  • bmw-
  • x7

Компанията BMW публикува първите фотографии на своя най-голям всъдеход, който вече е на поточните линии. На снимките се виждат предсерийните образци на Х7, които се правят в завода на компанията в американския окръг Спартанбърг.

Предсерийните образци ще бъдат използвани за хомологация на модела, за тестови изпитания в сложни климатични условия, както и за последни проверки на модернизираните поточни линии.

След извършване на всички тези проверки, от компанията трябва да одобрят пускането на реалната серия. От снимките е видно, че продуктът, който ще се произвежда в Спартанбърг изглежда почти точно така, както концепцията X7 iPerformance.

Последната беше представена през септември, по време на автомобилното изложение във Франкфурт. Прототипът е петметров всъдеход с шест места и с хибриден силов тракт. Снабден е с лазерни предни светлини и с 23-цолови джанти и гуми.

Очакванията са, че в двигателната гама ще бъдат включени шест и осемцилиндрови мотори, познати ни от другите модели на BMW. Хибридният силов тракт пък ще бъде заимстван от новата седма серия на баварците. Има спекулации и за V12 агрегат.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини