Отидете към основна версия

7 523 18

Нов Passat с двигател VR6

  • volkswagen-
  • passat-
  • gt

Германската компания Volkswagen демонстрира на автосалона в Детройт наточена модификация на седана Passat. Тя носи абревиатурата GT и освен с по-мощен двигател, разполага и с над 20 екстериорни и интериорни изменения.

Наточеният Passat ще се произвежда в ограничена серия и разполага с 3.6-литров бензинов VR6 двигател, който е с мощност от 284 конски сили. Максималният въртящ момент е 350 Нм.

Скоростната кутия на Passat GT е шестстепенна роботизирана с два съединителя, но към момента от компанията не са разкрили точните динамични характеристики на наточения Passat.

GT версията се отличава от стандартния Passat и по различните предни светлини, броните, черния таван и модифицираните странични огледала за обратно виждане. Джантите са 19-цолови, а задните светлини са тонирани.

Два сдвоени ауспухни накрайника, снижено окачване и спортна ауспухна система са още от отличителните черти на Passat GT. Продажбите ще стартират първо в САЩ, като това ще стане от пролетта на тази година. Цената ще започва от $29 000.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини