Отидете към основна версия

27 136 20

Евтино и още по-евтино 7-местно комби Mercedes

  • mercedes-benz-
  • комби-
  • mobile.bg

За мнозина от водачите на моторни превозни средства у нас марката Mercedes-Benz е издигната в култ, но поради ограничените финансови възможности на средностатистическия българин, в нашата страна все още на почит са доста стари версии на именитата щутгартска марка.

Комби вариантите също са популярни у нас, но знаете ли, че Mercedes предлага 7-местни варианти на своята Е-Klasse комби още от годините на култовия модел W124. За под 2 000 лева у нас може да се намери такава кола, но ако тя ви се струва морално остаряла, а конкретните екземпляри - амортизирани, то винаги можете да обърнете внимание и на следващото поколение W210, известно в България с прякора си “очиларката”. То, естествено е минимално по-скъпо, но и екземплярите са по-нови.

Интересното в случая е, че третият ред седалки е обърнат на обратно и в сгънато положение изобщо не можете да предположите, че е там. В най-общи линии, двамата пасажери на третия ред седят в багажника, а краката им са разположени в нишата, където по принцип са скрити седалките. Не е особено практично, но ако искате седемместни комбита, при това от марката Mercedes, то въпросните две модификации определено ще ви свършат работа, особено за по-къси разстояния.

Обяви за седемместните комбита на Mercedes-Benz от сериите W124 и W210, можете да разгледате ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.

Свързани новини