Отидете към основна версия

13 146 17

Новата Honda CR-V със 7 места и хибрид

  • honda-
  • cr-v-
  • европа

Японците от Honda ще покажат след броени дни в Женева европейската версия на петото поколение на най-продавания си SUV. Става дума за новото CR-V, което ще разполага със седемместна версия и с хибриден силов тракт.

Базовата версия ще е оборудвана с 1.5-литров турбомотор от семейството VTEC Turbo, който ще работи съвместно с шестстепенна механична скоростна кутия или с безстепенна CVT трансмисия.

Хибридната версия ще на върха на гамата и ще разполага с двулитров бензинов двигател, работещ по цикъла на Аткинсън, както и с два електромотора - задвижващ и такъв, играещ ролята на генератор. Силовият тракт на хибридната версия ще може да работи в три режима.

Хибридът може да работи само на ток, само с ДВГ и в комбиниран вариант. В последния случай бензиновият мотор, освен да задвижва колелата ще зарежда и батериите. Мощността на двигателя и автономния пробег на ток не се съобщават.

В списъка с допълнително оборудване впечатление правят аеродинамични жалузи в решетката на радиатора, мултимедийна система с 8 инчов дисплей и трети ред кресла, облегалките на които се разгъват до 101 градуса.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини