Отидете към основна версия

57 893 74

Passat 4х4 комби за 5000 лв.

  • volkswagen-
  • passat-
  • употребявани автомобили

Каквото и да си говорим за нови автомобили, голяма част от българите, по разбираеми причини, все още залагат на колите, втора употреба. Точно поради тази причина често акцентираме на някой доказал се във времето модел, който е добър вариант за всекидневна употреба и наред с това е сравнително достъпен, както като първоначална инвестиция, така и за обслужването му след това.

Сега ще ви обърнем внимание на един до болка познат Volkswagen, но с малко повечко екстри. Става дума за VW Passat B5 Variant 4Motion. Принципно, Passat може да се определи като автомобила на работещия българин. Тази кола е просторна, стабилна, надеждна и практична. Особено ако я комбинирате с 4Motion система за задвижване на четирите колела, която е с Torsen диференциал, вършещ си работата изключително добре.

По-конкретно говорим за Passat B5, който се произвежда през периода 1996 - 2005 година. Този автомобил може да бъде с надлъжно разположен двигател, което прави колата още по-стабилна в завой. В комбинация с изцяло независимото окачване отпред и отзад, Passat е машина, която няма да ви подведе и в същото време ще предложи необходимия комфорт, дори и докато едната половина от асортимента на Икеа е в багажника, а другата е на покрива.

Бърза справка в най-големия сайт за автомобили у нас показва, че предлагането на подобни автомобили не е никак малко. "Най-изморените" се предлагат за под 3 000 лв, а тези, които се смятат от продавачите за "уникат" са с цени над 7 000 лв. За 5 000 лв обаче има нелоши екземпляри, като се вземе предвид разбира се тяхната възраст. Можете да ги разгледате ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.

Свързани новини