Отидете към основна версия

6 294 48

Двойно предаване за Corolla

  • toyota-
  • corolla

Toyota представи новото поколение на хечбека Corolla за японския пазар. За разлика от северноамериканската версия в родината си бестселърът ще се предлага както с предно, така и с двойно предаване.

Corolla Sport, както Toyota обозначава модела за вътрешния пазар, ще се оборудва с две силови установки. Базовата версия ще има 1.2-литров бензинов турбодвигател с мощност 116 к.с. и максимален въртящ момент 185 Нм.

Хибридната модификация ще разполага със системна мощност 122 к.с. Състои от 1.8-литров бензинов двигател с 98 к.с. и електромотор със 72 коня. Скоростната кутия е само една - вариатор Super CVT-i, който имитира работата на 10-степенна секвенциална трансмисия.

Оборудването на новата Corolla включва информационно-развлекателна система с осеминчов екран, спортни седалки с развита странична поддръжка, асистент за контрол на движението в лентата, автоматично превключване на дълги светлини, система за предотвратяване на катастрофи и активен круиз контрол с функция за следване на предния автомобил.

Стандартен е и комуникационният модул DCM, който дава достъп до редица дистанционни услуги като диагностика на бордовите системи през смартфона, получаване на препоръки от кол център при включване на аварийните светлини, оптимизация на интервалите между сервизните обслужвания, автоматично повикване на спасителни служби в случай на катастрофа и др.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини