Отидете към основна версия

44 959 50

13-годишно момче купи кола на майка си

  • chevrolet-
  • metro-
  • xbox

Уилям Престън от Невада е по-големият син в семейство с три деца, които майка им Кристал отглежда и възпитава сама, свързвайки някак двата края. За да ѝ помага колкото може, 13-годишното момче чисти дворовете на съседите и коси тревата, разказва американската телевизия ABC.

Неотдавна Уилям видял във Facebook, че една от комшийките, на които помагал, продава почти без пари своя Chevrolet Metro от 1999 г. Тъй като не разполагало със сумата, а много искало семейството му да си има кола, момчето предложило игровата си конзола Xbox в замяна на белия седан.

Отначало продавачката отказала, но после размислила и се съгласила на сделката. Когато синът съобщил на майка си новината, че ѝ е купил автомобил, жената не могла да повярва.

"Пристига днес Уилям и казва, че ми е купил кола. Аз, естествено, започнах да се смея, но той ме подканва да изляза с него. Мислех си, че е някаква шега, но се повозихме на колата и после подписахме документите. 13-годишното ми момче ми купи кола! Толкова се гордея с теб, сине! Обичам те!", пише във Facebook Кристал.

Историята обаче не приключила с това. След като местните медии разказали за Уилям, програмният директор на Xbox Live Лари Хриб се свързал с щастливата майка и обещал да изпрати на момчето чисто нова конзола.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини