Отидете към основна версия

12 102 23

Златен Veyron от Mansory

  • bugatti-
  • mansory-
  • veyron-
  • linea vincero d'oro

Ако се направи анкета на тема "Коя е най-луксозната спортна кола?", болшинството от отговорите със сигурност ще бъдат в полза на Bugatti Veyron. По-запознатите с материята обаче ще кажат, че наследник на тази титла е Bugatti Veyron Supersport. Сега, след появата на последното творение на Mansory обаче, отговорът e друг. Той отново е свързан с Veyron, но с неговата доработена версия LINEA Vincero d''Oro.

Логично звучи въпросът какво повече има да и се доработва на тази кола? От Mansory явно знаят какво. Независимо дали ни харесва, или ни се струва лек кич, "позлатеното Bugatti" е факт. Новата външност включва радиаторна решетка, странични огледала за обратно виждане, джанти, дръжки на вратите и дори капачка на резервоара, покрити с чисто злато.

Тази "царска" идилия продължава и в салона на Mansory Bugatti Veyron LINEA Vincero d''Oro. Там златото и въглеродът са в изобилие. Единственото, което остава неясно, е какви ли усещания ще изпитат водачът и пасажерът на този автомобил в летен слънчев ден. Може би трябва да се качват в автомобила с очила за електрожен.

Естествено, този хиперкар е предназначен за хора с ранг от петролен шейх нагоре, руски олигарси и американски магнати с лично състояние, което надвишава буджета на доста африкански държави. Кой и на каква цена ще купи този единствен екземпляр вероятно ще стане известно скоро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини