Отидете към основна версия

6 866 21

Как ще изглежда новият, най-бърз Mercedes

  • amg-
  • gt-
  • mercedes-benz

Все още перспективите за смяна на поколението на бързото и суперкрасиво купе на Mercedes, носещо името AMG GT не са съвсем ясни. Сегашната генерация все още не е загубила актуалност, като в момента се очаква появата на свръх наточената версия Black Series.

Така, че поява на нов суперкар се очаква най-рано през 2021 година, но по непотвърдени данни, по него вече се работи усилено. Все още обаче работата по новия модел е в начален стадий.

Едно видео, публикувано от компанията разбуни духовете. В него лично шесткратният шампион от Формула 1 Люис Хамилтън работи съвместно с дизайнерите в Зинделфинген и то, точно върху един от ранните модели на следващото AMG GT.

На въпрос: Това ли е следващото AMG GT, германците отговориха уклончиво, но моделът от снимката с Люис, стана повод за един доста интересен рендър, направен от motor1 (най-горната снимка).

Според слуховете, новото поколение ще раздели платформата си с новата версия на роудстъра SL, който ще се появи по-рано от AMG GT. Това обаче, най-вероятно ще означава и отказ на компанията от два други модела - купето и кабриото на S-Klasse.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.

Свързани новини