Отидете към основна версия

5 742 27

A-Klasse с почти 600 коня

  • mercedes-benz-
  • a45-
  • amg-
  • renntech

Renntech е основно име в тунинга на Mercedes-Benz и сега предоставя значително надграждане на мощността на A45 . Дори фабричен моделът е впечатляващ със своите 416 конски сили и 500 Нм. С подобренията на Renntech обаче A45 AMG може да достигне 469 к.с., 543 к.с. както и бруталните 592 к.с.


За достигането на максимална мощност на двата по-бързи варианта е нужна модификация на турбокомпресора, изпускателната система и софтуера на двигателя. В случай че не желаете да предприемате механични корекции, Renntech предлага по-ниско производителния вариант с 469 к.с. и 575 Нм въртящ момент, който изисква само софтуерни промени.


Понастоящем компанията не предявява никакви претенции относно ефективността на подобренията. Фабричният A45 S развива от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди. Все пак допълнителната мощност трябва да свали няколко десети от това време.


Renntech работи и върху други части за A45. До края на февруари клиентите ще могат да поръчат опционални изпускателни тръби и спортен каталитичен конвертор. Освен това компанията предлага и модифицирана изпускателна система, която подобрява звука на автомобила, но запазва оригиналния каталитичен конвертор. Като друга опция клиентите могат да си добавят и модул за изпускателен клапан с дистанционно управление, който позволява на собственика да отваря напълно тръбите, независимо от режима на шофиране.


Renntech работи и върху някои естетически подобрения за A45, по-специфично 19- и 20-инчови джанти, като по-големите се предлагат с опционално боядисан външен ринг.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.

Свързани новини