Отидете към основна версия

12 091 27

Dacia България предлага крос седан за 27 000 лв.

  • dacia-
  • logan-
  • stepway-
  • седан

Марката Dacia предизвиква автомобилните фенове с атрактивно предложение в клас седан. От януари 2020 година Dacia Logan се предлага в нестандартното за подобен род автомобили ниво на оборудване Stepway, иначе познато ни от моделите Sandero, Logan MCV, Lodgy и Dokker.

Новото ниво на оборудване се отличава с елементи, вдъхновени от света на автомобилите от семейството на Stepway. Широките арки на колелата, както и страничните огледала са подчертани със специфично черно покритие. Външният вид на автомобила е подчертан и от двуцветните предна и задна брони, многобройните хромирани елементи, както и от 16-цоловите джанти със специални декоративни тасове Bayadere.

В купето е налична специална двуцветна тапицерия с брандинг „Stepway“ на облегалките на предните седалки. Надписът „Stepway“ се забелязва и в центъра на кожения волан. За комфорта на пътниците новата версия предлага мултимедийна система Media Nav Evolution със 7-инчов сензорен екран, електрически стъкла за задния ред седалки и круиз контрол.

За първи път при Logan, се предлага цвят лазурно син ексклузивно за версията Stepway. По желание автомобилът може да бъде оборудван с алуминиеви джанти, автоматичен климатик и камера за заден ход. Моделът започва да се предлага с дизелов двигател Blue dCi 95 на цена от 26 990 лв. с ДДС. През следващите месеци Dacia България ще представи и версията с АГУ TCe 100 ECO-G.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 24 гласа.

Свързани новини