Отидете към основна версия

8 661 16

Пневматично окачване и мощен дизел за кемпера на Mercedes-Benz

  • mercedes-benz-
  • marco polo activity-
  • кемпер

След обновения Vito Mercedes-Benz представи модернизирана версия и на кемпера си Marco Polo Activity. Новият бус за пътешествия получава пневматично окачване AirMatic, което "прикляка" с 10 мм в спортен режим или скорост над 100 км/ч, а на пресечен терен клиренсът може да бъде увеличен с 35 мм.

В гамата от двигатели вече присъства 2.0-литров четирицилиндров дизел с мощност 239 к.с., който според немците харчи по 6-6.6 литра на 100 км в смесен режим. Ускорението от 0 до 100 става за 7.7 секунди, а максималната скорост е 210 км/ч.

Старите дизели с мощност от 101 до 188 к.с. ще продължат да се монтират. Базовият мотор може да се поръча само с шестстепенна ръчна скоростна кутия и предно предаване, а останалите - с деветстепенен автоматик, задно или двойно задвижване.

Обновеният Mercedes-Benz Marco Polo ще бъде достъпен с пет- или седемместна конфигурация. Оборудването ще включва повдигащ се покрив с място за спане, адаптивен круиз контрол Distronic и екран, вграден в огледалото за задно виждане.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.

Свързани новини