Отидете към основна версия

12 124 6

Три уникални Rolls-Royce на закриването на Олимпиадата в Лондон

  • rolls-royce-
  • олимпийски игри-
  • лондон 2012-
  • phantom-
  • drophead coupe

Тези от вас, които се интересуват от автомобили и са гледали закриването на Олимпийските игри в Лондон, няма как да не са обърнали внимание на трите открити луксозни возила с марката Rolls-Royce. Английската певица Джеси Джей се появи от първия, а след нея от останалите два Rolls-а слезнаха Тайни Темпа и Тайо Круз.

Това, което остана скрито за широката публика, е, че за първи път в своята 108-годишна история, компанията Rolls-Royce показва свои автомобили с различна емблема. Ще припомним, че освен женската фигура Spirit of Ecstasy, позиционирана над радиаторната решетка, има и емблема, изобразяваща буквите RR.

Именно това RR лого беше сменено специално за игрите в Лондон за първи път в историята на британската марка. Персонализацията на трите бели автомобила Phantom Series II Drophead Coupe е дело на подразделението на британската марка Bespoke Design Team, чиито специалисти кой знае защо са избрали варианти с ляв волан. Според експерти в бранша тези три автомобила още с появата си са придобили колекционерска стойност.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини