Last news in Fakti

13 Август, 2012 12:05 12 109 6

Три уникални Rolls-Royce на закриването на Олимпиадата в Лондон

  • rolls-royce-
  • олимпийски игри-
  • лондон 2012-
  • phantom-
  • drophead coupe

Тези от вас, които се интересуват от автомобили и са гледали закриването на Олимпийските игри в Лондон, няма как да не са обърнали внимание на трите открити луксозни возила с марката Rolls-Royce. Английската певица Джеси Джей се появи от първия, а след нея от останалите два Rolls-а слезнаха Тайни Темпа и Тайо Круз.

Това, което остана скрито за широката публика, е, че за първи път в своята 108-годишна история, компанията Rolls-Royce показва свои автомобили с различна емблема. Ще припомним, че освен женската фигура Spirit of Ecstasy, позиционирана над радиаторната решетка, има и емблема, изобразяваща буквите RR.

Именно това RR лого беше сменено специално за игрите в Лондон за първи път в историята на британската марка. Персонализацията на трите бели автомобила Phantom Series II Drophead Coupe е дело на подразделението на британската марка Bespoke Design Team, чиито специалисти кой знае защо са избрали варианти с ляв волан. Според експерти в бранша тези три автомобила още с появата си са придобили колекционерска стойност.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Симеонов

    3 1 Отговор
    Може би след известно време ще ги дадат на търг, затова са с ляв волан, това е единия от вариантите според мен.
  • 2 БОРИС ПЕТРОВ

    1 0 Отговор
  • 3 аз

    4 0 Отговор
    Ами да, сега някой червиви от мангизи задници ще се пръснат от кеф да наддават за един от тези бели лебеди, и после ще го ръгнат в гаража си докато дойде края на света, вместо да му пръснат буталата от газ до ламарината...

    Коментиран от #5

  • 4 kiril

    1 0 Отговор
    много красиви, наистина си личи че са класни автомобили все едно гледам скъпа яхта.
  • 5 yuck

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "аз":

    Ще ме извиняваш, но този тип коли не са да правиш "баници" с тях, да пилиш гуми и да караш като откачен. Това е класа, стил! Най-вероятно заради това тй мислене никога няма да можеш да се насладиш на такъв автомобил.
  • 6 Kosio СО9991ХА

    1 0 Отговор
    то така или иначе Дропхед е сред най-скъпите кабриолети в света,а сега тези три бройки сигурно ще надминат по-цена Вейрон и Кьониг сек.Това са коле за наистина богати и класни хора и предполагам,че поне 2 от тях ще заминат за ОАЕ.Там ценят класата а и са червиви от пари!