Отидете към основна версия

7 214 18

$20 000 отстъпка: Ще станат ли електромобилите по-евтини от колите с ДВГ?

  • jaguar-
  • i-pace-
  • отстъпка

Електрическите коли са все още доста по-скъпи от аналогичните им събратя с двигатели с вътрешно горене, обаче постепенно започват да се появяват приятни изключения.

Например сега в САЩ някои дилъри на Jaguar продават електрическия кросоувър I-Pace с отстъпка от над 20 000 долара. Съвсем наскоро този модел в Америка струваше минимум 70 хиляди долара.

Епидемията от вируса обаче принуждава продавачите да намалят цените: дилърите в Съединените щати започнаха да се отървават от електромобилите Jaguar, произведени през 2019 година, предлагайки ги вече за 50 хиляди.

Такава цена вече прави покупката на електромобил много интересна, но си задаваме въпроса: Защо американските дилъри правят това? Има няколко причини. Основното е, че трябва да се отърват от колите от миналата година.

Освен това всички разбират, че скоро на пазара ще излязат нови интересни електрически модели, които може да се окажат забележимо по-евтини от I-Pace. И още нещо - от 8 май цените са намалени, заради нулирането на митото за внос на електрически превозни средства.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.

Свързани новини