Отидете към основна версия

11 366 49

Така ще изглежда актуализираното Peugeot 3008

  • peugeot-
  • 3008-
  • рестайлинг

Основната промяна е във формата на предницата

Представянето на новата версия на един от най-популярните нови модели на "Лъвчетата" е насрочено за първи септември тази година и, разбира се, ще се проведе онлайн. Обновената версия на кросоувъра Peugeot 3008 все още не е официално показана, но ние открихме снимки, изтекли от един от форумите на производителя.

Те веднага бяха премахнати и въпреки че не е 100 % сигурно, че така ще изглежда обновената версия, изображенията изглеждат повече от убедителни. На снимките виждаме 3008 с обновена предна част, която е леко разширена, като са налични и ефектни странични въздухозаборници. Основната промяна е във формата на фаровете.

Други визуални актуализации се откриват в задните светлини, които ще бъдат с малко по-изразена графика. Актуализацията ще засегне и салона и по-конкретно арматурното табло. Там информационно-развлекателната система получава дисплей с увеличен диагонал, а всичко останало изглежда приблизително същото.

Единственото, което можете да очаквате, са промени в тапицерията и нови материали в купето. Опциите по отношение на двигателите трябва да останат непроменени, което означава широка гама от бензинови и дизелови агрегати, както и два хибридни 1,6-литрови четирицилиндрови силови тракта.

Последният ще продължи да носи името Hybrid4, който в момента развива 296 к.с. и има достатъчно електричество за 57 км пробег, като задвижващи са и четирите колела. Peugeot 3008 е третият най-продаван кросоувър в своя сегмент в Европа, само няколко хиляди единици зад Nissan Qashqai. Лидер на сегмента е VW Tiguan.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.

Свързани новини