Отидете към основна версия

5 616 12

Новият „бус“ на Volkswagen дебютира с хибридно задвижване и платформа от Golf

  • volkswagen-
  • multivan-
  • t7

Multivan T7 предлага доста повече в сравнение с предходния модел

Снимки: Volkswagen

През изминалата вечер от Volkswagen представиха седмото поколение на своя пътнически бус Multivan T7, като той вече е построен на новата MQB платформа, която можем да намерим при редица модели на VW Group, включително и Golf. Освен това предлага нови технологии и хибридно задвижване.

Външният вид на Multivan е доста променен в сравнение с предшественика му, като това е най-видимо в задната част, където можем да открием нови светлини с LED технология, както и промени по цялостната форма на задницата, която съчетава доста нови линии.

Страничната част е типична за този клас превозни средства, като можем да видим, че от Volkswagen са се постарали да разчупят линиите с някои промени при прозорците. Предницата е подобна на тази при предходния модел, като можем да отличим нов дизайн на фаровете, заедно с решетката, които също разполагат с LED светлини, а долната част на бронята е идентична с тази на новото Caddy.

В интериора модернизацията е засегнала главно таблото пред шофьора и пасажера, като можем да открием конфигурацията с два дисплея, подобна на тази при Golf, Caddy и останалите модели на марката, а при по-ниските нива на оборудване дигиталният километраж е заменен с класически аналогов такъв. Седалките са с 25% по-леки от преди, като тези на втория ред могат да се въртят на 180 градуса, а тези на третия вече са отделни кресла. Новият превключвател за скорости и електрическата ръчна също освобождават доста място в предната част.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.

Свързани новини