Отидете към основна версия

5 122 16

Skoda показа най-наточената Fabia с до 150 коня

  • skoda-
  • fabia-
  • monte carlo

Monte Carlo дебютира със спортна визия

След кратка рекламна кампания, по-рано днес Skoda разкри най-наточената версия на петото поколение Fabia, носеща означението Monte Carlo. Подобно на предишните поколения, върховият модел получава визуални промени, индивидуални опции, но не и по-мощен двигател. Базовият модел е снабден с 1.0-литров атмосферен мотор с 80 конски сили и 93 нютон метра, докато най-мощният бензинов мотор генерира 150 конски сили и максимален въртящ момент от 250 нютон метра в комбинация с DSG трансмисия.

Черните акценти по решетката, капачките на огледалата и емблемите са традиционни за Monte Carlo, заедно с черния таван. Праговете също са оцветени в черно, а в задната част откриваме малък спойлер и дифузьор в долната част на бронята. Джантите са алуминиеви с размер от 16 цола до 18 цола, като някои модели са снабдени с тасове за по-добра аеродинамика.

В интериора промените включват стандартни спортни седалки, множество червени акценти, както и имитация на карбон по вратите и таблото. Амбиентно осветление с LED технология също е включено в базовото оборудване, а срещу доплащане може да получите 10.25-инчов дигитален километраж, 9.2-инчова инфотейнмънт система, суббуфер в багажника, както и адаптивен круиз контрол.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.

Свързани новини