Отидете към основна версия

4 932 9

BMW M2 с 630 конски сили е истински пистов автомобил

  • bmw-
  • manhart-
  • m2-
  • m2 cs

Manhart отново преработи спортното купе

В края на 2018 година от Mahnart показаха своя прочит на спортното BMW M2 и представиха собствена версия, носеща името MH2. Сега, близо 4 години по-късно, компанията отново обръща внимание на интересната баварска машина, няколко месеца преди да видим наследника ѝ в лицето на новото М2.

Второто поколение MH2 е базирано на M2 Competition и е напълно оптимизирано за писта по всевъзможни начини. Сплитери в предната част, праговете, дифузьор върху задната броня и голям спойлер върху задния капак са подобрените аеро елементи. Традиционни златисти акценти и джанти в размер от 19 цола са запазената марка за тунинг студиото.

В интериора също са настъпили сериозни промени. Задните седалки са премахнати напълно, а на тяхно място е поставена предпазна клетка. В предната част са монтирани спортни седалки тип корито, карбонови елементи, както и допълнителен дисплей на мястото на един от въздуховодите.

По отношение на задвижването, 3.0-литровият бензинов шестак генерира 630 конски сили и максимален въртящ момент от 750 нютон метра. Те се предават единствено към задните гуми чрез автоматична трансмисия. Окачването е подобрено и е дело на KW, а спирачките са взети директно от BMW M4 GT4 с размер от 380мм върху предната ос.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.

Свързани новини