Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 13:10 4 879 9

BMW M2 с 630 конски сили е истински пистов автомобил

  • bmw-
  • manhart-
  • m2-
  • m2 cs

Manhart отново преработи спортното купе

BMW M2 с 630 конски сили е истински пистов автомобил - 1

В края на 2018 година от Mahnart показаха своя прочит на спортното BMW M2 и представиха собствена версия, носеща името MH2. Сега, близо 4 години по-късно, компанията отново обръща внимание на интересната баварска машина, няколко месеца преди да видим наследника ѝ в лицето на новото М2.

BMW M2 с 630 конски сили е истински пистов автомобил

Второто поколение MH2 е базирано на M2 Competition и е напълно оптимизирано за писта по всевъзможни начини. Сплитери в предната част, праговете, дифузьор върху задната броня и голям спойлер върху задния капак са подобрените аеро елементи. Традиционни златисти акценти и джанти в размер от 19 цола са запазената марка за тунинг студиото.

BMW M2 с 630 конски сили е истински пистов автомобил

В интериора също са настъпили сериозни промени. Задните седалки са премахнати напълно, а на тяхно място е поставена предпазна клетка. В предната част са монтирани спортни седалки тип корито, карбонови елементи, както и допълнителен дисплей на мястото на един от въздуховодите.

BMW M2 с 630 конски сили е истински пистов автомобил

По отношение на задвижването, 3.0-литровият бензинов шестак генерира 630 конски сили и максимален въртящ момент от 750 нютон метра. Те се предават единствено към задните гуми чрез автоматична трансмисия. Окачването е подобрено и е дело на KW, а спирачките са взети директно от BMW M4 GT4 с размер от 380мм върху предната ос.

BMW M2 с 630 конски сили е истински пистов автомобил


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Петров

    6 12 Отговор
    Тази кола е смес от гигантомания и простотия. И тия се борели за екология. Тя да не би да не гори бензин и да не изхвърля топлина и въглероден двуокис?. До къщата на сина ми в Чехия имаше едно БМВ със 700 коня, закупено в Германия от магазин, но полицията там отказала да го регистрира с предлога,че такава кола не е за улиците, а само за писта, поради което собственика й я продал в Чехия.

    Коментиран от #9

  • 2 Реалист

    6 7 Отговор
    И какво му е пистовото на този автомобил?
  • 3 Моя

    4 4 Отговор
    Гоулф, като го кача на която и да е писта,също ли се води пистофффф
  • 4 гост

    6 1 Отговор
    По един такъв автомобил да подарят на зеленясалите!
  • 5 911 Gt 2

    4 1 Отговор
    Автомобила е невероятен , последна дума на немския инженеринг , говорите пълни глупости.
  • 6 BMW фен

    4 3 Отговор
    ...а този пистов автомобил маже ли да направи 1 пълна обиколка на пистата... без намесата на сервизния екип? Че показателя Недежност... не им е силната страна според мен....

    Коментиран от #8

  • 7 Солчица

    4 1 Отговор
    Ако се чудите как би изглеждала бездънна яма за пари, ще е точно като туй беве.
  • 8 Бачо Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "BMW фен":

    Щом могат примерно ROWE да спечелят първо място през 2020 и второ място през 2021 на 24 часа на Нюрбургринг с БМВ, значи показателят надеждност е доста по-добър от представите ти.
  • 9 Бачо Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стефан Петров":

    Говориш глупости. Има хиляди автомобили в Германия с мощност 700+. За да не го регистрират, значи не е отговарял на нужните правила. Няма значение дали е купен в магазин или направен в тунинг фирма. Има значение за какво е правен и дали крайният резултат е с възможност да бъде регистриран. Ако я изкорубиш и имаш сума части, които нямат ЕЦ печат или са само за писта, много ясно, че няма да ти я регистрират. Няма нищо общо със 700те коня. Можеш да си купиш пистово Порше директно от магазина, то също няма да бъде регистрирано за ползване на улицата, даже няма 700кс ...