Отидете към основна версия

3 627 5

Уловиха новия суперкар на Mercedes в снега

  • mercedes-
  • amg gt-
  • sl-
  • amg

Спортното купе преминава през последни тестове

След като Mercedes официално потвърди дебюта на наследника на AMG GT, който ще бъде изграден на базата на последното поколение Mercedes SL, ето че сега в интернет се появиха и първите снимки на спортното купе. Кадрите бяха публикувани в Auto Express и показват зелен тестов автомобил по време на тестове в снега. Колата е покрита с камуфлаж, макар той да е съсредоточен главно в предната и задната част.

Моделът на практика копира изцяло формите на SL, замествайки мекия му таван с неподвижен твърд таван, идентичен на форма с този при първото поколение AMG GT. Очаква се фаровете и решетката да са идентични с тези при карбиолета с минимални промени в задницата.

По отношение на задвижването, то вероятно ще е поверено на 4.0-литровия V8, който можем да открием в някои от най-мощните модели на марката, заедно с по-малкия 3.0-литров редови шестак с означението GT 53 и мощност около 430 конски сили. Очаква се колата да дебютира през първата половина на 2023 година с пазарен дебют до края на следващата година.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.

Свързани новини