Last news in Fakti

14 Декември, 2022 10:25 3 616 5

Уловиха новия суперкар на Mercedes в снега

  • mercedes-
  • amg gt-
  • sl-
  • amg

Спортното купе преминава през последни тестове

След като Mercedes официално потвърди дебюта на наследника на AMG GT, който ще бъде изграден на базата на последното поколение Mercedes SL, ето че сега в интернет се появиха и първите снимки на спортното купе. Кадрите бяха публикувани в Auto Express и показват зелен тестов автомобил по време на тестове в снега. Колата е покрита с камуфлаж, макар той да е съсредоточен главно в предната и задната част.

Моделът на практика копира изцяло формите на SL, замествайки мекия му таван с неподвижен твърд таван, идентичен на форма с този при първото поколение AMG GT. Очаква се фаровете и решетката да са идентични с тези при карбиолета с минимални промени в задницата.

По отношение на задвижването, то вероятно ще е поверено на 4.0-литровия V8, който можем да открием в някои от най-мощните модели на марката, заедно с по-малкия 3.0-литров редови шестак с означението GT 53 и мощност около 430 конски сили. Очаква се колата да дебютира през първата половина на 2023 година с пазарен дебют до края на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    12 3 Отговор
    Като как "4.0-литровия V8" се вписва в зелената сделка? Нали до 25-та година и чао на въглеродните горива?
  • 2 Един

    17 0 Отговор
    "Кадрите бяха публикувани в Auto Express и показват зелен тестов автомобил по време на тестове в снега" ... Автора, да не си далтонист? Жълто от зелено не различаваш ли?

    Коментиран от #3, #5

  • 3 То само

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    това да му беше проблема на Гальо....
  • 4 ОБЕКТИВНИЯ

    8 0 Отговор
    Всичко е чудесно, но цвета е
    КРЕЩЯШТО ЧИСТО ЖЪЛТО!
    КОЛАТА Е СУПЕР! 🇩🇪💪
  • 5 ЦВЯТКО

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    ЦВЕТА Е /ЗЕЛЕН ЛИМОН/ ПОЛУОЗРЯЛ