Отидете към основна версия

3 531 5

Продават недовършена лимузина Bugatti

  • bugatti-
  • veyron-
  • лимузина-
  • lincoln

Репликата на Veyron е базирана на Lincoln

В абсолютен унисон с предходната ни статия, решихме да ви запознаем с интересно предложение от САЩ, което предизвика някои интересни реакции в интернет пространството. Недовършен проект на базата на Lincoln Town Car от 2001 търси своя нов собственик, който да довърши лимузината, реплика на Bugatti Veyron SS.

От това което виждаме, колата е с напълно завършени форми и е подготвена за боя, макар да има някои довършителни работи. Предната и задната част копират изцяло формите на френския хиперкар, включително дори фаровете и стоповете. Продавачът пише, че колата е в това състояние от около три години, но пали отлично след смяна на акумулатора и ново гориво.

Колата разполага с кожени седалки, климатик, както и интересно отварящи се нагоре врати отпред и отзад. Цената срещу която собственикът е готов да се раздели с недовършения проект е 25 хиляди долара, което е много по-малко от сумата, която е вложена до момента в колата, споделя той. В завършен вид проектът трябва да изглежда по подобен начин.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.

Свързани новини