Last news in Fakti

6 Март, 2023 15:57 3 513 5

Продават недовършена лимузина Bugatti

  • bugatti-
  • veyron-
  • лимузина-
  • lincoln

Репликата на Veyron е базирана на Lincoln

Продават недовършена лимузина Bugatti - 1

В абсолютен унисон с предходната ни статия, решихме да ви запознаем с интересно предложение от САЩ, което предизвика някои интересни реакции в интернет пространството. Недовършен проект на базата на Lincoln Town Car от 2001 търси своя нов собственик, който да довърши лимузината, реплика на Bugatti Veyron SS.

От това което виждаме, колата е с напълно завършени форми и е подготвена за боя, макар да има някои довършителни работи. Предната и задната част копират изцяло формите на френския хиперкар, включително дори фаровете и стоповете. Продавачът пише, че колата е в това състояние от около три години, но пали отлично след смяна на акумулатора и ново гориво.

Колата разполага с кожени седалки, климатик, както и интересно отварящи се нагоре врати отпред и отзад. Цената срещу която собственикът е готов да се раздели с недовършения проект е 25 хиляди долара, което е много по-малко от сумата, която е вложена до момента в колата, споделя той. В завършен вид проектът трябва да изглежда по подобен начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИДЕАЛНАТА ЛИМУ ЗИНА

    11 2 Отговор
    ЗА българските
    КАШКАВАЛОПРОИЗВОДИТЕЛИ
    ИЛИ ЗА ГОЛЯМ ТУР ОПЕРАТОР👍

    Коментиран от #2

  • 2 Гого

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ИДЕАЛНАТА ЛИМУ ЗИНА":

    Обърни плочата и хващай за Карлуково
  • 3 123456

    8 2 Отговор
    С едно родопско одеало на диваните в салона и едно куче с клатеща глава ще е перфеттисимо ...
  • 4 Аууу

    7 2 Отговор
    Има два вида будали едните трябва да ги търсиш другите сами си идват.
  • 5 паси предателят

    5 2 Отговор
    Идеален е за курник кокошките ще се чувстват като в рай.