Отидете към основна версия

18 379 18

В Сърбия продават Skoda Superb за... 231 хиляди лева

  • skoda-
  • superb-
  • брониран-
  • бронировка

Автомобилите се отличават с високо ниво на безопасност

Дори и със силно завишилите се цени в последно време, чисто нова Skoda Superb не струва 231 хиляди лева. Всъщност за 10 хиляди лева отгоре може да си купите чисто нова S-Klasse, макар и с базово оборудване. Защо тогава точно тази Skoda Superb се продава на тази сериозно завишена цена? Ако се загледате в стъклата, то вероятно бързо ще откриете тайната на автомобила, който на пръв поглед изглежда сравнително обикновен.

Всъщност колата, която се продава в германски сайт за обяви е направена в Сърбия от студиото Inter-Auto. То специализира в брониране на автомобили и освен Superb, компанията предлага още Citroen Jumpy, Renault Kangoo, Volkswagen Caddy и други. Колата, която виждате на снимките е от преди фейслифта на третото поколение Superb, произвеждано в периода от 2015 до 2019 година, макар на някои снимки в обявата да виждаме и кола от модела след фейслифта.

Според описанието, автомобилите са чисто нови и разполагат с бензинов двигател с 272 конски сили. Заедно с него получавате още автоматична трансмисия, както и задвижване на четирите колела. Получавате също така и най-важното за което сте дали 231 хиляди лева, а именно ниво на защита B5, което е напълно достатъчно да ви предпази от стрелба с „Калашников“ и други оръжия от този калибър.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 35 гласа.

Свързани новини