Отидете към основна версия

5 543 22

Какво се случва с пикапа на Tesla при удар в стена? (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап-
  • краш тест-
  • удар

Компанията сподели 37-секундно клипче, но никой не е доволен

Вчера ви споделихме за неофициалния анонс на Илон Мъск, който сподели, че се е разходил около поточната линия на Cybertruck. Това даде огромни надежди на феновете и потенциалните собственици на пикапа, че съвсем скоро може да видим и серийната версия на пикапа, която изглежда в момента преминава през последни тестове и сертифициране.

От Tesla споделиха кратко видео от краш тестовете на новия Cybertruck, но въпреки това, всички останаха разочаровани. Причината за това се крие в начина по който видеото спира, а именно, точно преди момента на катастрофа. Кадрите са с дължина от точно 37 секунди и ни показват различни ъгли на пикапа, точно в моментите преди удара в стената.

Много е вероятно този клип да е предшественик на добри новини за премиерата на пикапа. Както вече вероятно знаете, Мъск обещава серийният модел да дебютира тази година, но съдейки по това, че подобни обещания сме чували и преди за този и други продукти на марката, само времето ще ни покаже дали това също ще е част от тях. Няма как и да не споделим един от коментарите за краш теста на пикапа, публикуван по повод публикацията в Twitter, а именно, че теста е "точно като пикапа, никога не се появява."

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 44 гласа.

Свързани новини