Отидете към основна версия

17 541 26

Honda показа 7-местен миниван за $13000

  • honda-
  • mobilio
Японците от Hohda показаха на автосалона в Джакарта нов нискобюджетен миниван, който обаче е разработен за пазарите в Азия. Новият ван се прави на базата на хечбека Brio, а името му е Mobilio.
 
Габаритите на Mobilio са 4 390 х 1 680 х 1 610 милиметра, а междуосието му е 2 650 милиметра. Въпреки сравнително компактните габарити Mobilio е седемместен и разполага с трети ред седалки.
 
Според представители на Honda моделът е специално проектиран съобразно климатичните и пътни условия на района. Именно поради тази причина клиренсът на колата е по-голям от този на много от SUV-тата - 185 мм.
Под капака на Mobilio се монтира 1.5-литров четирицилиндров бензинов двигател с мощност 118 конски сили. Моторът работи съвместно, и с конвенционална петстепенна механична скоростна кутия, и с безстепенен вариатор.
 
Независимо, че моделът е предназначен за страните от третия свят, базовото му оборудване е доста богато. В стандартните опции влизат ABS и EBD, отделна климатична зона за задния пасажерски отсек, въздушни възглавници и още доста други.
 
Интересна е и цената на Mobilio. Този седемместен миниван ще се продава в Индия за 150 - 180 млн. рупии, което се равнява на сума около $13 000. Продажбите на модела стартират още от началото на следващата година. Вижте конкретни предложения за предишни модели тук: http://bit.ly/19ou6A4
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини