Отидете към основна версия

2 506 8

Продават изключително рядко Lamborghini Reventon

  • lamborghini-
  • reventon-
  • aventador

От модела са направени едва 20 екземпляра

В интернет пространството се появи интересна обява за продажбата на едно от най-редките Lamborghini-та правени някога. Става въпрос за модела Reventon от който са направени едва 20 броя. Колата е произведена през 2008-ма година и е номер пет от всички произведени коли. Първоначално колата е произведена за кандаския пазар, където прекарва няколко години в лична колекция, но след това бива преместена в Щатите, където се продава в момента.

За последните 15 години суперколата е изминала едва 735 километра и както може да предположите, състоянието е перфектно. Цветът е характерния за модела Grigio Reventon с 18-цолови джанти. Дизайнът на колата е вдъхновен от най-бързия изтребител, което е и основната причина за този „стелт“ дизайн. По-късно тези форми могат да бъдат намерени и в Aventador.

Колата разполага с 6.5-литров бензинов V12 двигател с 641 конски сили. Интериорът от своя страна е решен в черна кожа и зелена алкантара за корите на вратите, колонките и част от седалките. Колата пристига с пълна сервизна история, а към момента на писане, цената на колата е достигнала 1 318 630 евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.

Свързани новини