Отидете към основна версия

4 057 3

Джон Сина продава най-специалната кола от колекцията си (ВИДЕО)

  • джон сина-
  • gumball 3000-
  • john cena-
  • honda

Колата е изцяло преработена от Parker Brothers Concept

Наскоро Джон Сина сподели, че всекидневния му автомобил е Honda Civic Type R с механична трансмисия, която той обожава. Въпреки това в гаража на суперзвездата от WWE могат да бъдат намерени много интересни коли и една от тях е този Corvette с тунинг от американската компания Parker Brothers Concept. Проекта носи името InCENArator и е направен специално за Джон Сина за участие в състезанието Gumball 3000.

Първоначално колата започва живота си като Chevrolet Corvette C7 R с бензинов 5.5-литров осмак, който остава единственото заводско нещо в колата. Двигателят развива 493 конски сили и 649 нютон метра, но е намерил ново място, точно зад шофьора и пасажера. Цената срещу която Сина е готов да се раздели с проекта е около близо 390 хиляди евро, което с оглед на историята на колата и нейният собственик, вероятно ще се стори като добра инвестиция за някого.

На външен вид американският модел няма нищо общо със своята оригинална визия и дори задълбочен спец едва ли би познал оригиналния донор от който е стартирал проекта. Вдъхновението за проекта идва от друг популярен автомобил от Gumball 3000 – Tumbler, който дълги години бе участник в надпреварата.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.

Свързани новини