Отидете към основна версия

3 972 6

Индийската полиция ще гони апаши с Tata Nano

  • tata-
  • nano-
  • полиция-
  • индия

В повечето страни по света полицейските автомобили се подбират така, че да предизвикват поне минимален респект сред участниците в движението. В Индия обаче явно смятат, че работа за опазването на реда може да свърши най-евтината кола в серийно производство.



На изложението International Security Expo в Ню Делхи местната компания Grand IJS Electronics представи полицейска версия на Tata Nano. Индийската сапунерка е декорирана в съответните цветове и се перчи с лампи, светещи в синьо, бяло и червено.



Създателите на "зловещото" возило уточняват, че не е предназначено за скоростни преследвания, от което индийските престъпни кланове със сигурност са си отдъхнали. Полицейската Tata Nano ще се използва от "специален отряд за охрана на жените и децата по улиците на Ню Делхи".



Освен с мощна светлинна сигнализация колата е снабдена със сирени, а за задоволяване на нарасналите енергийни нужди е монтиран 80-ватов усилвател. Оборудването включва също комплект за оказване на първа медицинска помощ и фенери.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини