Отидете към основна версия

6 144 10

Със стилен купеобразен кросоувър ала BMW X6, Renault иска да "отстреля" Peugeot 408

  • renault-
  • austral-
  • coupe

Показваме ви предполагаемата визия Austral на Austral Coupe

В моделната гама на Renault Austral ще се появи една изключително стилна версия, подобна на купе. Кросоувърът вече е многократно заснеман по време на тестове, но винаги е покрит с камуфлаж. Въпреки това, на базата на шпионските снимки в сайта Carscoops бяха създадени първите му рендери.

Новото Renault Austral Coupe ще бъде по-достъпна алтернатива на BMW X4 и Audi Q3 Sportback, а прекия конкурент към който са се насочили от Режията се казва Peugeot 408.

Основната разлика на Renault Austral Coupe е по-острия профил. Автомобилът има купеобразен силует със скосен покрив и заострена задна част. Отпред широката радиаторна решетка от Austral е комбинирана с издължени фарове и извити дневни светлини като при новото Renault Clio.

Най-вероятно купе-кросоувърът Renault Austral ще бъде малко по-голям от стандартния модел. Дължината му ще бъде около 4.6 м, а междуосието ще е 2 738 мм, като на седемместния Renault Espace.

В интериора предният панел ще бъде заимстван от стандартния Renault Austral . Това означава, че купеобразният кросоувър ще получи виртуално арматурно табло, проекция на предното стъкло и голям 12-инчов сензорен екран в портретен формат.

Очаква се новото Renault Austral Coupe да получи 1.3-литрови бензинови турбо двигатели с мощност 140 и 160 к.с., както и хибриден силов тракт с мощност 200 конски сили. Възможно е също по-късно да се появи plug-in хибрид с мощност 280 конски сили.

Повече информация и първи реални снимки на модела, очаквайте след средата на следващия месец, когато екип на mobile.bg ще присъства на премиерата на Renault Austral Coupe.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.

Свързани новини