Last news in Fakti

17 Май, 2023 16:10 6 125 10

Със стилен купеобразен кросоувър ала BMW X6, Renault иска да "отстреля" Peugeot 408

  • renault-
  • austral-
  • coupe

Показваме ви предполагаемата визия Austral на Austral Coupe

Със стилен купеобразен кросоувър ала BMW X6, Renault иска да "отстреля" Peugeot 408 - 1

В моделната гама на Renault Austral ще се появи една изключително стилна версия, подобна на купе. Кросоувърът вече е многократно заснеман по време на тестове, но винаги е покрит с камуфлаж. Въпреки това, на базата на шпионските снимки в сайта Carscoops бяха създадени първите му рендери.

Новото Renault Austral Coupe ще бъде по-достъпна алтернатива на BMW X4 и Audi Q3 Sportback, а прекия конкурент към който са се насочили от Режията се казва Peugeot 408.

Основната разлика на Renault Austral Coupe е по-острия профил. Автомобилът има купеобразен силует със скосен покрив и заострена задна част. Отпред широката радиаторна решетка от Austral е комбинирана с издължени фарове и извити дневни светлини като при новото Renault Clio.

Най-вероятно купе-кросоувърът Renault Austral ще бъде малко по-голям от стандартния модел. Дължината му ще бъде около 4.6 м, а междуосието ще е 2 738 мм, като на седемместния Renault Espace.

В интериора предният панел ще бъде заимстван от стандартния Renault Austral . Това означава, че купеобразният кросоувър ще получи виртуално арматурно табло, проекция на предното стъкло и голям 12-инчов сензорен екран в портретен формат.

Очаква се новото Renault Austral Coupe да получи 1.3-литрови бензинови турбо двигатели с мощност 140 и 160 к.с., както и хибриден силов тракт с мощност 200 конски сили. Възможно е също по-късно да се появи plug-in хибрид с мощност 280 конски сили.

Повече информация и първи реални снимки на модела, очаквайте след средата на следващия месец, когато екип на mobile.bg ще присъства на премиерата на Renault Austral Coupe.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 П..., Борче и Мачка

    17 26 Отговор
    Това Рено е всичко друго ама не и стилно.

    Коментиран от #5, #10

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 16 Отговор
    Е то си е направо за 30км/ч ❗
  • 3 6Х6

    20 8 Отговор
    Като са се запънали 1.3 та 1.3. Дайте нещо по-живичко и дълговечно, а не с двигателя да се сменя и маслото;)

    Коментиран от #4

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    18 3 Отговор

    До коментар #3 от "6Х6":

    Хе, че то 1.3 направо си е голЕм бе❗
    Ами сега налагат
    косачките 3×300
    с турбо на 248 000 оборота 🤔
  • 5 Приятел

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "П..., Борче и Мачка":

    Е,това,ако не е стилно,не знам според теб кое ще е стилно...?
  • 6 Мечока

    16 5 Отговор
    Тези Инженери не разбраха ли че сериозните коли имат сериозни двигатели.За този размер всичко под 2000 кубика си е пълно разхищаване на средства
  • 7 Владимир

    10 5 Отговор
    Мойта Корсичка е 1.3...пълен смях в залата.Как са избрали Аустрал-а с подобен двигател ми е пълна мистерия.Хонда и Тойота са по-адекватни,на там съм се насочил аз..
  • 8 Пижо

    8 3 Отговор
    Хах,
    То не може и да се доближи като комфорт качествени материали и двигател до Пежо а щяло да бъде алтернативен конкурент на Х4 и Q3. С този 1.3л и пластмаси навсякъде им пожелавам успех🤣
    Китайска му работа🙂
  • 9 Ввв

    11 3 Отговор
    Тотална неадекватност от французите,марка,която няма никаква идентичност в последните поне 10 години,всеки следващ модел е коренно различен и все по-калпав,поради факта,че продажбите са плачевни!Не можеш да слагаш сешоари за двигател и да имаш претенции за “нещо по-така”
  • 10 Борче,да те осветля

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "П..., Борче и Мачка":

    Пежо е за предпочитане пред Рено.