Отидете към основна версия

4 762 5

Колко и какви Lamborghini-та се продават в България?

  • lamborghini-
  • българия-
  • aventador-
  • urus-
  • huracan

Към момента обявите са точно 101

В България могат да се срещнат много и интересни суперколи, като доказателство за това е, че в страната ни има поне 6 Lamborghini Aventador SVJ в изпълнение Roadster и Coupe, а в същото време в mobile.bg можем да открием обява за два екземпляра от най-скъпата модификация – Ultimae. Освен тези модификации, чиято цена достига над 1 милион лева, обявите за коли с марката Lamborghini в момента са точно 101 показва справка в най-големия български сайт за коли – mobile.bg.

Най-евтините екземпляри на италианската марка започват от около 230 хиляди лева, като за тази сума може да си закупите Gallardo от първото поколение на модела, произвеждано през 2011-та. Срещу допълнителни 140 хиляди лева има обяви за Huracan LP610, отново от първите години на производство – 2015-та и 2016-та.

Очаквано, най-продаваното Lamborghini също фигурира в списъка, като цената му започва от 410 хиляди лева за Urus от 2019-та и достига до над 1 милион лева за тунингована от Mansory версия. В обявите могат да бъдат срещнати и няколко екземпляра Huracan STO, чиято цена е между 600 и 800 хиляди лева.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.

Свързани новини