Last news in Fakti

22 Юни, 2023 11:03 4 733 5

Колко и какви Lamborghini-та се продават в България?

  • lamborghini-
  • българия-
  • aventador-
  • urus-
  • huracan

Към момента обявите са точно 101

Колко и какви Lamborghini-та се продават в България? - 1

В България могат да се срещнат много и интересни суперколи, като доказателство за това е, че в страната ни има поне 6 Lamborghini Aventador SVJ в изпълнение Roadster и Coupe, а в същото време в mobile.bg можем да открием обява за два екземпляра от най-скъпата модификация – Ultimae. Освен тези модификации, чиято цена достига над 1 милион лева, обявите за коли с марката Lamborghini в момента са точно 101 показва справка в най-големия български сайт за коли – mobile.bg.

Най-евтините екземпляри на италианската марка започват от около 230 хиляди лева, като за тази сума може да си закупите Gallardo от първото поколение на модела, произвеждано през 2011-та. Срещу допълнителни 140 хиляди лева има обяви за Huracan LP610, отново от първите години на производство – 2015-та и 2016-та.

Очаквано, най-продаваното Lamborghini също фигурира в списъка, като цената му започва от 410 хиляди лева за Urus от 2019-та и достига до над 1 милион лева за тунингована от Mansory версия. В обявите могат да бъдат срещнати и няколко екземпляра Huracan STO, чиято цена е между 600 и 800 хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 3 Отговор
    Какви са тия скъсаняци да продават расови автомобили и да не закръглят цените.
  • 2 Гост

    18 4 Отговор
    Урусът е вагенска ширпотреба с двигател и трансмисия, които се ползват също във Фолксваген, Ауди, Бентли и СУВ-овете на Порше. Истинските екзотични Ламборгинита с централен V10 или V12 (Хуракан, Авентадор) няма нито къде да ги караш, нито има сервиз в БГ, който да ги обслужи без да им развали гаранцията. Регистрираш я в България и я пращаш за смяна на масла и филтри на затворена платформа до Германия.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Мхм

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Няма екзотично ламборгини от Диабло насам всичко е вага пръчка след него
  • 4 Димирест

    7 0 Отговор
    Ами ша има Ламбота, на колко хора изядоха мамбото грантаджиите!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.