Отидете към основна версия

46 116 25

Най-мощните джипове на БГ пазара

  • mobile.bg-
  • bazar.bg-
  • мощни джипове

 

Миналата седмица ви разказахме за най-мощните автомобили, които се продават у нас, а статията предизвика сериозен интерес сред нашите читатели. Именно поради тази причина сега решихме да споделим с вас информация за най-мощните джипове, които се предлагат в родината ни. Статистиката е базирана на информация от публикуваните обяви в най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg и сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG. Очаквано повечето автомобили с повишена проходимост и мощност над 600 к.с. са подложени на доработка. Тунинг изпълненията са на известни световни студиа, а три от автомобилите в топ 5 на най-мощните джипове у нас са с марка Mercedes-Benz. По-конкретно става дума за култовата G-Klasse. Останалите представители, които попадат в челната петица, са дело на BMW и Porsche. Ето и петте най-мощни джипа, които се продават на родния пазар.

 
1. Най-мощното предложение идва от компанията Ratola, която е официален представител на тунинг фирмата Brabus у нас. Става дума за свръхнапомпана G-Klasse, мощността на която достига умопомрачаващите 800 к.с. Цената на този джип е 409 900 евро. (виж повече)
 
2. Спортното купе с повишена проходимост Х6 достойно представя марката BMW в тази своеобразна класация. Въпросният екземпляр е тунингован от G-Power, като благодарение на това, мощността на баварския SAV нараства до 725 коня. Цената е 157 000 евро. (виж повече)
 
3. Третата позиция заема най-новото попълнение в гамата на Mercedes-Benz G-Klasse. Това е уникалната джипка с шест задвижващи колела, която отново е доработена от Brabus. Тунинг специалистите от Ботроп са донапомпали G-Klasse 6x6 до 700 к.с. Цената на този уникат е 482 300 евро. (виж повече)
 
4. Четвъртата позиция отново е за Mercedes-Benz G-Klasse. Тук обаче става дума за заводски тунинг от AMG. Точната модификация е G 65 AMG V12 Bi-Turbo - един стоков всъдеход, разполагащ под капака си с 612 к.с. Цената му е 200 400 евро. (виж повече)
 
5. Последната позиция в класацията на петте най-мощни всъдехода, продавани в България, заема Porsche Cayenne. Свръхбързият всъдеход е в изпълнение S и е доразработен от тунинг компанията Techart. Мощността му е 600 к.с., а цената - 89 900 лв. (виж повече)

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини