Отидете към основна версия

5 432 10

Продават култовото Lamborghini от „Вълкът от Уолстрийт“

  • lamborghini-
  • countach-
  • леонардно ди каприо

Колата е шофирана от Ди Каприо

Специално Lamborghini Countach от 1989-та ще бъде предложено на търг в абсолютно оригинално състояние. Бялата суперкола от миналия век е ударена от почти всички страни и въпреки това се очаква, че ще се продаде за сумата от близо 2 милиона евро. Причината за това е нейната история и появата ѝ в популярния филм – „Вълкът от Уолстрийт“.

От Bonhams твърдят, че този Countach е бил на екрана приблизително 3 минути и 11 секунди и е бил точният автомобил, с който Ди Каприо катастрофира. Интересно е, че режисьорът Мартин Скорсезе не е бил доволен от щетите, нанесени на автомобила по време на каскадите, и е накарал камион да го удари няколко пъти, за да нанесе още повече щети. Вторият Countach, използван при заснемането на филма, ще бъде продаден на търг през декември и всъщност е бил само нает за филма и е бил на екран за 16 секунди.

Печелившият участник в търга ще получи не само самия автомобил, но и дрехата, която Ди Каприо е носил по време на сцените с катастрофата, режисьорски стол и клапа, подписани от Ди Каприо, Скорсезе и Марго Роби, две качулки на екипа, две DVD-та с филма и документи за автентичност от продуцентската компания.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 23 гласа.

Свързани новини