Last news in Fakti

4 Ноември, 2023 12:00 5 408 10

Продават култовото Lamborghini от „Вълкът от Уолстрийт“

  • lamborghini-
  • countach-
  • леонардно ди каприо

Колата е шофирана от Ди Каприо

Продават култовото Lamborghini от „Вълкът от Уолстрийт“ - 1

Специално Lamborghini Countach от 1989-та ще бъде предложено на търг в абсолютно оригинално състояние. Бялата суперкола от миналия век е ударена от почти всички страни и въпреки това се очаква, че ще се продаде за сумата от близо 2 милиона евро. Причината за това е нейната история и появата ѝ в популярния филм – „Вълкът от Уолстрийт“.

От Bonhams твърдят, че този Countach е бил на екрана приблизително 3 минути и 11 секунди и е бил точният автомобил, с който Ди Каприо катастрофира. Интересно е, че режисьорът Мартин Скорсезе не е бил доволен от щетите, нанесени на автомобила по време на каскадите, и е накарал камион да го удари няколко пъти, за да нанесе още повече щети. Вторият Countach, използван при заснемането на филма, ще бъде продаден на търг през декември и всъщност е бил само нает за филма и е бил на екран за 16 секунди.

Печелившият участник в търга ще получи не само самия автомобил, но и дрехата, която Ди Каприо е носил по време на сцените с катастрофата, режисьорски стол и клапа, подписани от Ди Каприо, Скорсезе и Марго Роби, две качулки на екипа, две DVD-та с филма и документи за автентичност от продуцентската компания.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    35 2 Отговор
    Ще получи и долните гащи на Лео, които е носил в момента на снимките, както и тези на Марго Роби след снимките! Обзалагам се, че в такъв случай победителят, ще е японец
  • 2 Маца

    21 4 Отговор
    Чакам да пуснат на търг долните гащи на ди Каприо. Заделила съм някой лев. Умирам да притежавам евроатлантически ценности.

    Коментиран от #3

  • 3 Пешо Джендъра

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Маца":

    Мацо, дай да са разберем. Гащите ги вземам аз. Само като като се появя с тях, мацките ще са в краката ми. Обещавам ти предимство при купоните.
  • 4 Механик

    17 2 Отговор
    ОБЯВА:
    Продавам "култово Ламби". Колата е леко блъсната от валяк. Ако ви няма, ще ви я оставя под изтривалката.

    подпис:
    the Mechanic
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 4 Отговор
    Има Колексионри
  • 6 Прекалено късо име

    5 1 Отговор
    Тежък филм.
  • 7 Фра Диа

    4 0 Отговор
    Това е за Бедняци,.. "Мустанг-а" от Булит, който караше Стив Маккуин се продаде за 13 милиона.
  • 8 СЗО

    5 0 Отговор
    "приблизително 3 минути и 11 секунди"....а по точно? 3 минути и 11 секунди и 42 стотни
  • 9 Ловец на шарани

    9 0 Отговор
    Имам една консервна кутия русенско варено, обаче смачкана от Леонардо Ди Каприо. Който ми даде $1 000 000, негова е.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.