Отидете към основна версия

2 660 4

Audi показа поредното „последно“ R8

  • audi-
  • r8-
  • final edition-
  • япония

Този път специалната версия е предвидена за Япония

Audi се сбогува с R8 от известно време като представя лимитирани версии на модела, които изглежда са предназначени за различните пазари. В този ред на мисли, сега суперколата на германците отново се сбогува със своите фенове, но този път в Япония, където бе показа версията Final Edition.

R8 Japan Final Edition получава 20-цолови джанти с матови бронзови спици, полирани, за да наподобяват злато, в комбинация с червени спирачни апарати за керамичните спирачки. Зашеметяващият автомобил с V10 с атмосферно пълнене има капачки на огледалата от въглеродни влакна, подобно на на предния спойлер и страничните ламели. Освен това задното крило, дифузьорът и страничните прагове са получили същата олекотена обработка.

Специалната версия е на базата на купето и от нея са предвидени само осем автомобила боядисани в матовия цвят Ibis White. Промени има и във вътрешността на автомобила, където ориентираният към водача салон е изпълнен в два цвята - черно и бяло. Седалките са обвити в кожа, докато таванът и зоната зад седалките са покрити с алкантара. Интериорът завършва с облицовката на праговете на вратите, обозначаваща ексклузивността на модела.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.

Свързани новини