Last news in Fakti

14 Декември, 2023 12:53 2 623 4

Audi показа поредното „последно“ R8

  • audi-
  • r8-
  • final edition-
  • япония

Този път специалната версия е предвидена за Япония

Audi показа поредното „последно“ R8 - 1

Audi се сбогува с R8 от известно време като представя лимитирани версии на модела, които изглежда са предназначени за различните пазари. В този ред на мисли, сега суперколата на германците отново се сбогува със своите фенове, но този път в Япония, където бе показа версията Final Edition.

R8 Japan Final Edition получава 20-цолови джанти с матови бронзови спици, полирани, за да наподобяват злато, в комбинация с червени спирачни апарати за керамичните спирачки. Зашеметяващият автомобил с V10 с атмосферно пълнене има капачки на огледалата от въглеродни влакна, подобно на на предния спойлер и страничните ламели. Освен това задното крило, дифузьорът и страничните прагове са получили същата олекотена обработка.

Специалната версия е на базата на купето и от нея са предвидени само осем автомобила боядисани в матовия цвят Ibis White. Промени има и във вътрешността на автомобила, където ориентираният към водача салон е изпълнен в два цвята - черно и бяло. Седалките са обвити в кожа, докато таванът и зоната зад седалките са покрити с алкантара. Интериорът завършва с облицовката на праговете на вратите, обозначаваща ексклузивността на модела.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    7 4 Отговор
    Е .. това е кола!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Факт

    2 3 Отговор
    Грозен чуплив немски шлеп.
  • 4 Знайко

    2 2 Отговор
    Направо я взимам за тестове.
    От Ауди ще се учудят колко км ще и завъртя за една седмица.
    Браво на дизайнера-интериорира кореспондира с екстериора!