Отидете към основна версия

2 095 11

Президентът на САЩ призна, че е шофирал Porsche 911 с над 275км/ч

  • porsche-
  • 911-
  • президент-
  • сащ

Това бе обявено в скорошен подкаст

Президентът Байдън, известен с афинитета си към автомобилите, наскоро участва в подкаста на Конан О'Брайън "Конан О'Брайън има нужда от приятел". Дискусията навлезе в сферата на автомобилите, хвърляйки светлина върху един неизследван аспект от автомобилния опит на 46-ия президент.

Разказвайки за уникалното изживяване по време на шофиране, Байдън разкри увлечението по Launch Control-а, функция, която е изпитал в едно Porsche. С очевиден ентусиазъм той разкри, че по време на вълнуващото шофиране е достигнал впечатляващите 171 мили в час (малко над 275км/ч). Въпреки че конкретните подробности около шофирането остават неизяснени, Байдън изрази възхищението си от възможностите на съвременните Porsche-та, като особено подчерта вълнението, свързано с Launch Control-а.

Това разкритие добавя още един пласт към разнообразните автомобилни приключения на президента Байдън. Припомняме, че той публично е тествал редица електромобили, включително Hummer EV, F-150 Lightning и Cadillac Lyriq. Освен това той седна зад волана на Corvette Z06 на автомобилното изложение в Детройт миналата година.

Струва си да се отбележи, че тези автомобилни подвизи, включително неотдавнашното преживяване с Porsche, вероятно са се случили преди Байдън да поеме президентския пост. Въпреки изискванията на сегашната си роля, президентът е запазил връзката с корените си на автомобилен ентусиаст, като от време на време е подарявал на Тайните служби моменти на адреналин на тяхната тестова писта.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.

Свързани новини