Отидете към основна версия

3 392 14

Продават специалното Lamborghini на Тръмп

  • lamborghini-
  • diablo-
  • vt roadster-
  • тръмп

Колата е направена за бившия президент на САЩ

Специалното Lamborghini Diablo VT Roadster на Доналд Тръмп от 1997 г. ще бъде продадено на търг на събитието Barrett-Jackson в Скотсдейл. Този суперавтомобил се отличава с това, че Тръмп е имал специална уговорка с Lamborghini, която му е позволила да поръча Diablo с някои опции, които по това време не са били налични за другите. Тръмп е избрал боята Blu Le Mans, която не е била официално налична през 1997 г., и е добавил персонализиран щрих с табелка "Donald Trump 1997 Diablo" на шофьорската врата.

Първоначално поръчан от Тръмп и съхраняван до лятото на 2002 г., автомобилът има двама последващи собственици и показва 39 970 км на километража, въпреки че има докладвано "несъответствие в пробега" според CarFax. Въпреки това той остава забележителна част от историята, оборудвана със средно разположен 5,7-литров V12 двигател, генериращ 492 к.с. и 582 нютон метра въртящ момент. Мощността се предава чрез петстепенна механична трансмисия и система за задвижване на всички колела, което позволява на автомобила да ускори до 100км/ч за 4,1 секунди и да достигне максимална скорост от 325 км/ч.

В обявата не се казва много повече за автомобила, но той се продава без резерва и се предлага с литература, чанти за инструменти и покривало. Автомобилът също така изглежда в добро състояние.

Придвижвайки се вътре, можем да видим двуцветен интериор с аналогов часовник, както и цифров климатик.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.

Свързани новини