Отидете към основна версия

3 181 8

Bugatti произведе последния „стандартен“ Chiron

  • bugatti-
  • chiron-
  • chiron pur sport

Той е за клиент от Канада

Bugatti приключи производството на „стандартния“ Chiron, а последният екземпляр, персонализиран чрез програмата Sur Mesure за канадски клиент, се откроява като усъвършенстван и потенциално много ценен модел през следващите години. Основният цвят, наречен Nocturne, е изискано черно, допълнено от забележителни медни акценти.

Медните елементи са приложени в различни части на хиперавтомобила, включително предния капак, отличителната С-линия и централната перка, преминаваща над капака на двигателя. За да завърши контраста, Chiron е оборудван с черни джанти с медни акценти и дори емблемите и компонентите на двигателя демонстрират този отличителен цвят. Макар Bugatti да не са публикували снимки на интериора, предполага се, че темата се разпростира и в салона на автомобила.

Представен през 2016 г. като наследник на Veyron, Chiron беше ограничен до производствена серия от 500 бройки. Тази цифра обхваща различни версии на Chiron, като Chiron Sport, Pur Sport и Super Sport. Точният брой на произведените бройки за стандартния Chiron остава неразкрит.

Под капака стандартният Chiron се задвижва от внушителния 8,0-литров двигател W16 с четири турбокомпресора на Bugatti, който генерира впечатляващите 1500 конски сили и 1180 Нм въртящ момент. Свързан със седемстепенна автоматична трансмисия с двоен съединител, хиперавтомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,4 секунди, достига 200 км/ч за 6,5 секунди и достига 300 км/ч само за 13,6 секунди.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.

Свързани новини