Отидете към основна версия

1 621 30

Сложиха 30-цолови джанти на Tesla Cybertruck (ВИДЕО)

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Пикапът успява да събере масивните колела

Tesla Cybertruck винаги е бил обсъждано превозно средство, а един собственик е увеличил коментарите, като го е оборудвал с огромни 30-цолови колела. Въпреки първоначалните опасения за съвместимост със системата за окачване на Cybertruck, тези джанти Forgiato от Omar's Wheels and Tires в Далас, Тексас, изглежда се интегрират безпроблемно, без да изискват модификации. Наречени "Parlante", тези колела рязко контрастират с естетиката на Cybertruck, като се отличават с тънки гуми с неясен размер.

Собственикът Кори Джоунс споменава, че гумите са от Versatyre, компания с дизайнерска база в Тексас, въпреки че произходът на тези конкретни гуми е неясен. Въпреки това изглежда, че те прилягат плътно под Cybertruck без никакви проблеми с триенето или напасването.

Несъмнено тези колела ще предизвикат смесени реакции, тъй като някои ги смятат за символи на статуса, които компрометират качеството на возене и проходимостта. Въпреки това има аргумент, че те перфектно отразяват идеята на Cybertruck. Въпреки че може да не са идеални за пресечен терен, повечето собственици на Cybertruck едва ли ще се впуснат в интензивни офроуд дейности. Вместо това тези колела отговарят на предимно градската употреба на автомобила, като променят външния му вид.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини