Отидете към основна версия

2 374 18

Kia разкри, че EV9 GT ще има „огромна мощност“

  • kia-
  • ev9-
  • gt-
  • gt line

Ускорението до 100км/ч ще отнема 4 секунди

През януари 2025 г. феновете на Kia могат да очакват с нетърпение представянето на EV9 GT. Този електромобил обещава да предефинира очакванията със своята внушителна мощност и възможности за ускорение. Оборудван с усъвършенствана конфигурация с два двигателя, EV9 GT може да се похвали с "огромна мощност", разкриват от компанията.

Това, което наистина отличава EV9 GT, е неговото забележително ускорение. Въпреки значителното си тегло, този голям SUV е готов да постигне спринт от 0 до 100км/ч за по-малко от четири секунди.

Едно от най-очакваните подобрения в EV9 GT е неговото задвижване. След като инженерите на Kia прецизират настройката на двойния двигател, водачите могат да очакват значително увеличение на мощноста в сравнение с най-мощната версия, която се предлага в момента. Въпреки че настоящият модел осигурява 379 конски сили и, вариантът GT обещава да издигне изживяването при шофиране до нови висоти.

EV9 GT обаче не е единственият електрически SUV на Kia, който предизвиква вълнение. В съвсем близко бъдеще се очаква да видим и дебюта на EV5 GT, като за момента не са ясни точните подробности около него, макар визията му вече да изтече в интернет пространството.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.

Свързани новини