Отидете към основна версия

2 524 3

Новият Outlander пристига в Европа на 1 октомври

  • mistubishi-
  • outlander-
  • phev

Моделът ще се предлага с хибридна система

Mitsubishi загатна за най-новия си модел на европейския пазар - флагмана Outlander PHEV. Този нов модел, специално пригоден за европейските потребители, бележи значителна стъпка за японския автомобилен производител.

В сърцето на Outlander PHEV се намира усъвършенствана хибридна система", комбинираща 2,4-литров бензинов двигател с два електромотора. Тази конфигурация осигурява мощност от 252 к.с. и 450 Нм въртящ момент и пробег от 90 км само на електричество благодарение на акумулаторна батерия с капацитет 20 kWh.

Усъвършенстваната система за задвижване на всички колела на Mitsubishi, оборудвана с Active Yaw Control интелигентно разпределя мощността между предния и задния мост, като подобрява управлението и сцеплението. Освен това автомобилът предлага режим на шофиране с един педал за по-голяма ефективност и удобство.

Очаква се скоро от Mitsubishi да представят новият Outlander в пълния му блясък, макар да не се очакват особени промени спрямо модификациите, които вече се предлагат извън европейския пазар.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини