Отидете към основна версия

2 264 7

Искат четвърт милион долара за модерната версия на DeLorean DMC

  • delorean-
  • dmc-
  • ev-
  • електромобил-
  • рестомод

Електрическият модел ще стъпи на пазара през следващата година

Lynx Motors сподели нови подробности за дългоочаквания електрически DeLorean DMC-EV. Преобразеният емблематичен автомобил ще се появи на пазара през 2025 г. на цена от 249 999 USD.

Новият DeLorean може да се похвали с модерен интериор, включващ голям централен дисплей, минималистичен волан и най-съвременни технологии. Запазвайки класическия силует на DeLorean, електрическата версия включва актуализирани дизайнерски елементи като LED фарове, преработена задна броня и напълно закрита радиаторна решетка.

Задвижването на DMC-EV е с четиримоторна конфигурация, обещаваща впечатляващо ускорение и възможност за задвижване на всички колела. Батерията е с капацитет 70 kWh и осигурява приблизителен пробег от 410 километра.

Функциите за безопасност включват защита от страничен сблъсък и контрол на сцеплението, въпреки че все още не са готови конкретни подробности. Компанията приема резервации с депозит от 2500 долара, а доставките се очаква да започнат през 2025 г.

Със съчетанието си от емблематичен дизайн и електрически характеристики DeLorean DMC-EV има за цел да завладее ентусиастите и да предефинира сегмента на електрическите луксозни автомобили.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.

Свързани новини