10 Август, 2024 12:00 2 249 7

Искат четвърт милион долара за модерната версия на DeLorean DMC

  • delorean-
  • dmc-
  • ev-
  • електромобил-
  • рестомод

Електрическият модел ще стъпи на пазара през следващата година

Искат четвърт милион долара за модерната версия на DeLorean DMC - 1

Lynx Motors сподели нови подробности за дългоочаквания електрически DeLorean DMC-EV. Преобразеният емблематичен автомобил ще се появи на пазара през 2025 г. на цена от 249 999 USD.

Новият DeLorean може да се похвали с модерен интериор, включващ голям централен дисплей, минималистичен волан и най-съвременни технологии. Запазвайки класическия силует на DeLorean, електрическата версия включва актуализирани дизайнерски елементи като LED фарове, преработена задна броня и напълно закрита радиаторна решетка.

Искат четвърт милион долара за модерната версия на DeLorean DMC

Задвижването на DMC-EV е с четиримоторна конфигурация, обещаваща впечатляващо ускорение и възможност за задвижване на всички колела. Батерията е с капацитет 70 kWh и осигурява приблизителен пробег от 410 километра.

Искат четвърт милион долара за модерната версия на DeLorean DMC

Функциите за безопасност включват защита от страничен сблъсък и контрол на сцеплението, въпреки че все още не са готови конкретни подробности. Компанията приема резервации с депозит от 2500 долара, а доставките се очаква да започнат през 2025 г.

Със съчетанието си от емблематичен дизайн и електрически характеристики DeLorean DMC-EV има за цел да завладее ентусиастите и да предефинира сегмента на електрическите луксозни автомобили.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевс

    24 0 Отговор
    Дано вдига 88 мили, че иначе не може да се пренесе в светлото електрическо бъдеще

    Коментиран от #5

  • 2 Марти

    17 0 Отговор
    Екстри като вертикално излитане и машина на времето +/-20 години, се плащат допълнително.
  • 3 Язе ке си карам Московеца

    8 1 Отговор
    За тея пари колко ракия ке изпия.......
  • 4 мдаа

    9 1 Отговор
    Тези "екстри" ги има във всяка кола от 40хил. лв. отдавна , а батерията ми се вижда слаба за 250хил$. Класическият Делориан е направен от неръждаема ламарина и не е боядисван , за този нищо не пишат по въпроса . За тези пари би трябвало също да е от неръждавейка и вратите да се отварят нагоре .
  • 5 Хайл 14/88

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Зевс":

    За това ще се върне в забравеното минало...
  • 6 Хайл 14/88

    2 1 Отговор
    Ганюф да ти 💩 на тъпата статия....то от тупунгер като теб,какво да се очаква
  • 7 незнайко

    0 0 Отговор
    А пак ли ще е от неръждаема стомана купето ? По цвета наистина е такава. Затворената и гладка предна решетка и задна броня не са особено впечатляващи !