Отидете към основна версия

19 945 22

Ето го специалното Audi RS7 Sportback Dynamic Edition

  • audi-
  • rs7-
  • sportback-
  • dynamic edition

По време на автомобилното изложение в Ню Йорк Audi представи специална модификация на наточения си модел RS7 Sportback. Изпълнението се нарича Dynamic Edition, а любопитното е, че ще е по-скъпо дори и от суперкара R8.

На американския пазар RS7 Sportback Dynamic Edition ще струва $146 045 - сума, по-голяма с $41 100 от цената на базовото изпълнение на RS7. Специалното RS7 Sportback Dynamic Edition струва с $31 000 повече и от суперкара на Audi.

Външно модификацията Dynamic Edition се отличава от стандартната версия по множеството елементи от въгрелодни нишки, като на очи се набиват заден дифузьор, преден сплитер, активни елементи от предната броня и корпуси на огледалата за задно виждане - всички изработени от карбонови сплави.

Нови са и 21-цоловите лети джанти, а ярко оцветените в червено спирачни апарати са усилени. Всъщност, инженерите са си поиграли с цялото окачване, като то търпи сериозна пренастройка. Нова е и цялата ауспухна система на автомобила.
 
В салона са налични спортни седалки, характеризиращи се със сериозна странична поддръжка, качествена естествена кожа в черен цвят, която е обшита с декоративни червени тигели. Червени са и предпазните колани.
 
Що се отнася до двигателя, то там нещата си остават същите. Хечбекът RS7 се оборудва с четирилитров двигател с два турбо компресора. Максималната мощност на този агрегат е 560 к.с. От 0 до 100 км/ч. колата ускорява за 3-9 секунди, а максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини